Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 16 de juliol del 2013

Montes Negros


La comarca de Monegros és un d’aquells llocs amb un encant especial i que no deixa de sorprendre’ns quan ens hi apropem per a conèixer-la.
Tinc la sort d’haver-hi d’anar cada any per fer unes classes en un curs de la Universitat d'estiu de Saragossa i, aprofitant l’avinentesa fotografio alguns dels monuments geològics que té i que en són força desconeguts. L’any passat tot i arribar de nit i haver-me de moure per un terreny desconegut per mi, vaig obtenir aquesta imatge que us presento i que és millorable en alguns aspectes. Malauradament aquest any no he pogut fer ni una sola foto, les tempestes ho han impedit, i mira que n’és de malparit aquest d’en Murphy que un dia que vaig al desert i ha de ploure!
Hauré de tornar-hi aquest hivern amb més de temps.
Si t’ha agradat pots compartir-ho prement alguna de les connexions (botons) a les xarxes socials que hi ha aquí sota. Difondre i compartir els valors d’aquest entorn és un dels objectius del blog. Gràcies!

4 comentaris:

  1. Una excelente imagen y una gran localización. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Monegros espero que sea un lugar para viajar a la búsqueda de nuevas localizaciones de fotografia nocturna. Sera cuestión de ir compartiendo los pequeños tesoros que se encuentren.
      Gracias por pasarte, Jose.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gracias Edilberto. Aunque me queda a 400 km, en los próximos meses (otoño-invierno) quiero viajar allí para sacarle partido al lugar. No conozco que se haya explotado des del punto de vista de la fotografía nocturna.

      Elimina