Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 16 d’abril del 2014

Quan la forma perd el protagonisme i...


...deixa pas al color. A la primavera i la tardor m’agrada passejar per les pollancredes i practicar les abstraccions. Èpoques en que comencen a sortir o perdre’s els colors. És aleshores que busco els racons on hi ha la llum filtrada per les fulles i que em criden l’atenció, els verds de les clorofil·les i els taronges dels carotenoides són els pigments dominants. L’opció que busco és reproduir aquests colors  i una mica de la morfologia dels polls ordenats per la ma de l’home.
El raw el processo molt poc, tant sols faig una correcció a la corba de negres i pujo un o dos punts la saturació. La gràcia rau en el moviment que apliques a la càmera i la configuració de la mateixa, aquesta ha d’estar a una baixa velocitat de l’obturador.


2 comentaris:

  1. Em recorden molt els quadres de principis de segle XX... alguna vegada he intentat fer fotos d'aquest estil, però mai hi ha manera que em surtin bons resultats... salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no sé si et pot servir però la configuració era de 100 ISo, i f22, hi havia massa llum, la velocitat era de 0,5s (important fer-ho a velocitat baixa) i posteriorment cal moure la càmera. En aquests llocs (pollancredes) millor fer un moviment vertical, amb una mica de pràctica podràs aconseguir-ho. Una abraçada

      Elimina