Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 15 de juny del 2015

Albirant un nou món



Enfilat dalt d'una talaia aquest ortòpter recent nascut estudia el seu entorn immediat. Vaig fer aquesta foto atret per la forma del peduncle ressec, la sort va ser que allí hi havia aquesta llagosta que és una veritable minúcia mil·limètrica, complicadíssima d'enfocar, degut a que qualsevol miro-moviment de la càmera o de la talaia o del mateix bitxo, feia que quedés fora de focus.  

2 comentaris:

  1. A mi em fa molt goig el macro, però visc a un terra tan mala com la teva per a fer aquestes fotos per una causa: el vent. Hi ha molt pocs dies que ete permeteixen fer fotos sense jugar a la loteria de si es mourà o no. Molt bon fons, i clàssic, s'agradeix alguna vegada veure un fons "de sempre" en lloc dels de les dobles exposicions :-)
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. També crec que la macro és un bon complement per la de paisatge, encara que ens posi el nervis de punta. Respecte al fons d'aquesta fotografia és el que hi havia, és producte del desenfoc al obrir el diafragma. Trobo que si vols concentrar la vista amb el bitxo, com en aquest cas que és molt petit, ajuda molt tenir aquesta uniformitat de color de fons que resalta el peduncle i bixo, no? Una abraçada, company!

      Elimina