Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 29 de desembre del 2015

Far del Cap de Creus II



Trobo que és un far molt poc fotogènic per fer-lo d'aprop, si que vist de diferents indrets allunyats se'n pot treure més profit, bé, això és el que em passa a mi.
Us deixo aquest parell d'imatges fetes aquest mes de setembre aprofitant d'anar a sopar a la caserna del costat. La nocturna és feta al sortir i la crepuscular a l'arribada.  Vaig aprofitar aquestes "torres de somnis" que ara s'han posat de moda i que tenen un impacte important sobre la fauna que viu sota aquestes roques. Penseu que en llocs tant inhòspits de forts vents, les roques són excel·lent refugi per una munió d'artròpodes, manipular aquestes roques és destruir els seu hàbitat. Suposo que més d'un pensareu que soc massa primmirat però els invertebrats són els grans oblidats de la nostra fauna i mereixen una mica més de consideració, no? Quan un  comença a conèixer-los també comença a respectar-los ;-)   

4 comentaris:

  1. Veient aquestes fites sempre he pensat que la gent s'aborreix molt. Entenc que es facin a la moontanya, per indicar un camí (moltes vegades m'han vngut molt be, d'altras n'hi ha massa), però no sé perquè es fan a aquestes llocs. Serà alguna teràpia alternativa...
    Que acabis molt be l'any, i el començes millor. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb una mica de retard et responc després de tornar del sud de la teva terra ;-). Què tinguis un molt bon any!

      Elimina
  2. m,encanta la segona!.a passar un bon cap d,any!.
    loJC

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta segona és un assaig, mai abans havia provat de posar dues intensitats de llum tant diferents (estels i far) en una mateixa fotografia. Què ho passeu molt bé!

      Elimina