Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 14 de juny del 2016

Crepuscles efímers


Ara que ens apropem a l'estiu les llums crepusculars són extremadament efímeres, duren el que trigues en plantar el trípode. És per això que no et pots despistar i quan es formen has de tenir-ho molt clar d'estar en el lloc correcte i a l'hora que es generaran i, això no és gens fàcil.


12 comentaris:

  1. Quantes vegades he agut de córrer per poder captar les llums matineres i les crepusculars! hahahahaaaaa...

    ResponElimina
  2. E se te pasa como a yo que f aun mes que no pillo buenas luces, ni te cuento :-(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hauràs de baixar a la costa ;-) Aquesta primavera mogudeta que tenim fa retardar l'arribada de les llums planes..., que duri!

      Elimina
    2. Ixo sí que sería salir de a mía zona de confort... Soi estato tocando con es dedetz uns días ir ta Montphoto, pero a la fin cosa, pa unaltro anyo, asinas podré conoixer millor ixa zona tuya.

      Elimina
    3. Tens notíces dels resultats..., entenc que has arribat lluny. Felicitats de totes maneres

      Elimina
    4. Bé, he arribat a la votació popular. No està malament per a esser la primera vegada que m'hi presento i sabent que les fotos que lis van arribar havian perdut la color :-( (jo creia que era cosa de les miniatures, pero no)

      Elimina
    5. Ostres quin greu aquest problema amb el color :-(. Jo vaig fer un intent l'any passat i no vaig arribar en lloc, he de continuar aprenent i tenir un cop de sort mooolt gran en alguna imatge per poder aspirar a treure alguna cosa. A nivell local sempre s'enporten el premi les imatges de costa del Baix Empordà, el Cap de Creus és el gran oblidat dels fotògrafs i per sort, la meva zona de confort :-)

      Elimina
  3. Muy guapa la primera, el cielo está de vicio. Un abrazo

    ResponElimina
  4. Si, noi. Normalment tenim poc temps de bona llum. Però a l'estiu és poc més q un sospir. Apart de les matinades q cal pegar-se per fer albades

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les albades de l'estiu les descarto a no ser que estigui fent vivac, són una "matada"... ;-)

      Elimina