Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 1 de juny del 2017

Vine a descobrir-me

Foto 1 feta a La Galera, al Golfet Mar d'Amunt. Port de la Selva
Foto 2.: Entrada del Clot del Boc. Cap Norfeu. Roses
Foto 3.: Alguer de Galladera Mar d'Amunt. Cadaqués.
Per mi el mar és un gran desconegut i possiblement això ens pot passar a molts de nosaltres,tot l'any podem passejar-nos pels ecosistemes terrestres però, el medi marí és un altra cosa, és de temporada i això el fa més atractiu, 
Possiblement que l'associem a la infantesa, quan armats d'un salabret, unes ulleres i un tub fèiem les primeres incursions en aquest medi. Et convido a banyar-te amb mi tot fent una mica d'apnea, vols venir?
Durant aquests propers mesos de bonança us proposo un joc, els dissabtes penjaré una  o més imatges d'algun organisme marí que hagi pogut fotografiar pel CdC, durant el mes de maig he començat recollir material fotogràfic, vosaltres durant la setmana m'heu d'enviar un mail (eduardmarques@hotmail.com) donant la resposta a la pregunta que us faci. Serà molt fàcil.  En el text hi haurà pistes per saber de qui es tracta o intentaré explicar alguna cosa que pugui ser interessant. L'objectiu és aprendre, estimular, recordar, en definitiva conèixer els tresors amagats al mar del CdC. Es pot jugar en solitari o en equip familiar.  Animeu-vos i animeu a les vostres amistats a jugar-hi. Fem que la xarxa no sigui res més que un repartiment de likes.
Tinc el dubte de que sigui un concurs amb premis o sense però, farem una cosa, si els que hi participeu m'ho dieu en el primer mail d'aquesta setmana si vpoleu premi o no, farem el que diu la majoria.
Per la identificació, us suggereixo que utilitzeu aquest parell de guies, una està a Internet i és gratuïta.: http://www.cibsub.cat/guia.php i, l'altra és en format paper i molt baratet, la podeu comprar perquè és una excel·lent guia bàsica.: "Fauna i Flora de la mar Mediterrània" de l'Enric Ballesteros i l'amic Toni Llobet, editada per Brau Edicions.

Comencem el dissabte 3 de juny!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada